Hirdetés

szajviz.lap.hu / Szájvíz márkák

Szájvíz márkák

Az Aquafresh szájöblögető friss leheletet biztosít és ott is kifejti hatását, ahová a fogkefe nem ér el. Antibakteriális hatóanyaga eltávolítja a baktériumokat. Speciális összetevője révén csökkenti a lepedékképződést, fluorid tartalma erősíti a fogakat.

A Bioténe szájvíz segítséget nyújt a szájszárazság ellen. Frissíti a leheletet égető érzés nélkül.

Ínygyulladások esetén és a szájhigiénia fenntartására alkalmazható antibakteriális hatású szájvíz.

Tudta Ön, hogy a baktériumok 80%-a nem a fogakon van, hanem a nehezen elérhető helyeken, a lágy szöveteken, mint a száj belseje és a nyelv?

12 órán át küzd a baktériumok ellen

A Corsodyl szájvíz, chlorhexidint tartalmaz, mely hatóanyaga révén antibakteriális és gombaölő hatású is egyben. Szájfertőtlenítésre és öblögetésre használatos oldat. Segít az ínygyulladás és ínysorvadás megelőzésében, ugyanakkor gátolja a foglepedék-képződést.

A CURASEPT ADS az első olyan szájöblítő, amely mellékhatás nélkül képes megakadályozni a plakk képződését. Ez a klórhexidin tartalmú szájöblítő három különböző koncentrációban, felhasználásra készen kapható.

A dontodent szájöblítők antibakteriális hatóanyagaikkal a mindennapi száj- és fogápolás hatékony kiegészítõi. Eltüntetik a fogkövet és hatékony védelmet nyújtanak a lerakódás, ínygyulladás és baktériumok ellen.

A szájvizek hatékonyan segítik a fogtisztítást és friss lehelet biztosításával magabiztosságot kölcsönöznek. Ahol a fogkefe vagy fogselyem használata nem lehetséges, ott segítik az egészséges szájhigiéniát.

Eltávolítja a kellemetlen leheletet és segít a száj sebeinek gyógyításában. Baktériumölő tulajdonsággal rendelkezik. A Szájvíz alkalmas a fogszuvasodás és az ínygyulladás megelőzésére.

A Szájvíz megszünteti a kellemetlen szájszagot. Segíti a szájüregi sebek gyógyulását. Antibakteriális hatású. Ajánlatos a fogszuvasodás, az ínygyulladás és vérzés megelőzésére.

Az elmex szájvíz hatékony szuvasodás elleni védelmet nyújt a napi fogmosás során használva.

Gengigel szájöblítő oldat formájában - mint rendszeres szájhigiéniai kezelés, - mindennapi használatra és a szájüregi megbetegedések megelőzésére javasolt.

A Glister Szájvíz jobban csökkenti a lepedékképzôdést, mintha csak fogkefét használna, miközben lehellete üdévé válik.

A szájvizek hatóanyaga a cserszömörce és a kakukkfű. A cserszömörcében lévő csersav jelentős összehúzó, vérzéscsillapító hatást fejt ki, a kakukkfű illóolaja pedig igen hatékony fertőtlenítőszer.

A szájöblítő baktérium és gombaölő hatású anyagokat tartalmaz, amelyek segítenek megakadályozni a fogkő- lerakódásokat. Segít megvédeni a fogakat és a fogzománcot. Friss leheletet biztosít.

Preventív hatású szájvíz az érzékeny fogak védelmére, a fogszuvasodás megelőzésére

A LISTERINE® szájvizek illóolaj kombinációt tartalmaznak (eukaliptol, timol, mentol, metil-szalicilát). Ennek köszönhetik antibakteriális valamint fertőtlenítő és gyulladáscsökkentő hatásukat.

Orálhigiénia.

A MENTOLIN szájvízek rendszeres használata segít megelőzni az ínygyulladást, csökkenti a lepedékképződést.

A meridol szájvíz a napi fogmosás mellett a napi fogápolás kiegészítésére szánt használatra kész oldat.

A radioterápia vagy a kemoterápia által okozott orális mucositis sérülések és tünetek megelőzésére és kezelésére javallott mucoadhezív oldat, a száj öblítésére. A kezelést a radioterápia vagy kemoterápia megkezdésekor kezdjék.

A NATURLAND® Herbal Svédkeserű szájvíz antibakteriális és gyulladásgátló hatású hatóanyagai (Nagy Svédcsepp gyógynövényeinek alkoholos kivonata, borsosmentaolaj, mentol) tisztítják a szájüreget. A szájvíz kellemes szájízt, friss leheletet biztosít, elfedi a dohányzásból eredő kellemetlen szájszagot, szájízt is.

Az Ovenall Plusz szájvíz hatóanyagai segítséget nyújtanak a fogszuvasodás és a szájüreg gyulladásos állapotának megelőzéséhez.

Ez az első és egyetlen olyan napi használatra kifejlesztett szájvíz, ami fluoridot és a fogorvosok által széles körben használt antibakteriális összetevőt, klór-hexidint is tartalmaz. A klórhexidin hatékonyan távolítja el a plakkot, ami az ínygyulladás fő okozója.

A mindennapi fogmosás kiegészítésére a Sensodyne egy különösen gyengéd szájvizet fejlesztett ki, mely alkohol- és színezékmentes. A Sensodyne szájvíz kifejezetten azok számára készült, akik fogérzékenységben szenvednek. Az oldat és a Sensodyne fogkrémek együttes használatával a pozitív hatás fokozható.

Tetrobreath szájöblítő erősebb hatóanyagtartalommal, az intenzívebb szájszag megszüntetésére

A Henkel Vademecum 2in1 termékcsaládja, mely egyesíti a szájvizet és a fogkrémet, új tagokkal bõvült. A Vademecum 2in1 vízzel keveredve pont úgy működik, mint egy szájvíz. Mivel eltávolítja a baktériumokat is, hosszantartó védelmet nyújt a fogkő- és a lepedékképződéssel szemben, valamint véd a fogínybetegségektől és a rossz lehelettől.

Aki szájüregének élő rendszerét egységesen és természetesen akarja ápolni és védeni, az rendszeresen használja a Weleda Ratanhia szájvizet.

Meghatározás:

A fogmosás mellett a szájvíz, szájöblítők használata is fontos lehet a fog- és az íny ápolásában, illetve a különböző betegségek kezelésében és megelőzésében. A lapon a szájvízzel kapcsolatban gyűjtöttem össze a leghasznosabb linkeket, termékeket, információkat, illetve ellenvélemények is megtalálhatók.

A fogmosás mellett a szájvíz, szájöblítők használata is fontos lehet a fog- és az íny ápolásában, illetve a különböző betegségek kezelésében és megelőzésében. A lapon a szájvízzel kapcsolatban gyűjtöttem össze a leghasznosabb linkeket, termékeket, információkat, illetve ellenvélemények is megtalálhatók.

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Szájvíz márkák
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés